Tuesday, November 23, 2010

Orked.

three 030  three 029

Idea D.I.Y untuk cenderahati perkahwinan.

 

Bahan-bahan yang diperlukan cumalah see through favor boxes, penebuk lubang (untuk tebuk lubang kat kotak nak selit orkid) reben, dan bunga orkid (beli yang setangkai besar tu, boleh dapat berkuntum-kuntum orkid)

 

Kalau takde reben tu pun takpe.

Bunga orkid sekuntum tu je dah cukup menawan :)

 

 

Isu BUMPER Kahwin : I’ve always been in love with orchids.

6 comments:

  1. kat dalam kotak tu ape?batu sungai ke?

    ReplyDelete
  2. lawa gak gune orked !
    btw, nice blog . b2b gak . follow me back ye . ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^___^

    ReplyDelete
  3. Orked memang bleh jadikan kotak itu nampak lebih menarik.

    ReplyDelete
  4. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete